• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Exposanten

Ons sterk exposantenteam

Iedereen schrijft mee aan een beter onderwijs. Ook onze exposanten. Zij dragen hun steentje bij door nieuwe educatieve trends en tools aan te bieden en het publiek te informeren over innovaties die voor scholen en educatieve professionals de moeite waard zijn om te ontdekken.

Elke organisatie uit ons exposantenteam koos zijn eigen plaats binnen één van de maar liefst 9 themadorpen. Wij van de EDUC Days vinden het belangrijk om deze variëteit aan themadorpen aan te bieden om élke educatieve professional te kunnen inspireren.

Ontdek hieronder wie je allemaal kan ontmoeten op de EDUC Days.