• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Exposeren > Over ons

De onderwijsboom heeft veel blaadjes. Met een potlood uit het hout van die boom schrijven we samen een verhaal. Slechts één doel: de groei en de bloei van dat onderwijs. U kan daartoe een onmisbare bijdrage leveren. Schrijft u mee?

Het educatief platform van de EDUC Days

De EDUC Days zorgen voor een platform waar opvoeders en onderwijsmensen elkaar kunnen ontmoeten en kennis opdoen over pedagogische thema’s, inspelend op leermethodes, jaarplannen, eindtermen, hervormingen. De organisatie wil bijscholingen, studiedagen, conferenties, workshops, debatten en congressen aanbieden. Maar ook doodeenvoudig netwerkmomenten creëren waar de actoren informeel kunnen overleggen. De kern van de activiteiten is gesitueerd op 21, 22 en 23 november, maar het hele jaar door willen we het overleg aanwakkeren, door belangrijke thema’s in de kijker te plaatsen en scholen direct aan te spreken. Ook u wordt uitgenodigd mee te schrijven aan het onderwijsverhaal.

De groei en bloei van het onderwijs staat voorop en het is de educatieve sector zelf die de impuls geeft aan de initiatieven in kleuterscholen, het lager en secundair onderwijs. EDUC Days wil onderwijs en opvoeding bespreekbaar maken. Onze organisatie beoogt een betere positionering van het onderwijs en zijn personeelsleden in Vlaanderen en Brussel. We werken aan een jaarprogramma dat de kans biedt het ruime werkveld te exploreren. Zo zal de onderwijsboom groeien.

Zo laten de EDUC Days u kennismaken met organisaties en bedrijven die ondersteuning bieden bij het realiseren van de doelstellingen. Een school wordt immers ook gedragen door logistiek, infrastructuur, ICT, managementstrategieën en leermiddelen. Het onderwijsleerproces en de opvoedkundige situaties steunen evenzeer op de praktische inrichting van de werkvloer, het optimaal comfort, de educatieve en creatieve faciliteiten en tools die de motivatie van leerlingen en leraren aanscherpen. Ook die hebben we nodig voor de groei en de bloei van de onderwijsboom.

Het team achter de EDUC Days

Peter De Voght

Managing Partner
Marketing, Communicatie & Sales
peter.devoght@educdays.be

Olivier Troger

Managing Partner
Financiën & IT
olivier.troger@educdays.be

Valerie Sneyers

Projectmanager NL
valerie.sneyers@educdays.be

Valérie Michiels

Projectmanager FR
valerie.michiels@educdays.be