• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Exposeren > Waarom exposeren?

Elk jaar ontmoeten directeurs, prefecten, leerkrachten, inrichtende machten, inspecteurs, bibliothecarissen, maar ook opvoeders, logopedisten, begeleiders van buitenschoolse activiteiten, schepenen van onderwijs … elkaar op dit immense platform.

In 2019 verwachten we meer dan 320 exposanten en ruim 30.000 bezoekers in Brussels Expo. Daarnaast bieden de EDUC Days meer dan 120 lezingen, debatten en workshops. De transversale en actuele thema’s spreken elke educatieve professional aan.

Dankzij onze ervaring geniet u als exposant van tal van voordelen.

De EDUC Days zijn het enige nationale platform dat de tools en de volledige uitrusting voor alle educatieve professionals groepeert

De EDUC Days zijn het grootste en belangrijkste nationale trefpunt dat alle zelfbewuste professionals uit de educatie-, onderwijs- en kinderopvangsector samenbrengt. De beurs is voor hen ‘the place to be’. Ze weten dat ze daar alle tools vinden om te onderwijzen, om een klas of een groep kinderen te begeleiden, om een school of team te doen functioneren, … maar ook dat ze daar een massa nieuwigheden ontdekken uit de ruime educatieve sector.

U kan profiteren van een gebruiksklaar instrument om iedereen uit de sectoren onderwijs en opvoeding te bereiken en aan te spreken.

Meer dan 30.000 bezoekers, van wie meer dan 90% educatieve professionals, hebben besloten om een dag te besteden aan de innovaties op EDUC Days. Ze staan klaar om u tijdens die dagen in november te ontmoeten en uw producten, diensten en thema’s te ontdekken. Bovendien brengen integrale educatieve teams van een groot aantal scholen en instellingen een bezoek aan de beurs.

U wint prospectietijd en kan zich moeiteloos op uw business concentreren

U hoeft de scholen niet langer één na één aan te spreken! Zij komen naar u toe op de beurs. U legt tal van contacten. U maakt heel veel afspraken zonder tijd te verliezen, terwijl u anders al die belangstellenden apart zou moeten contacteren en bereiken. Uw investering in de beurs is rendabeler dan welk ander medium ook.

Uw bezoekers maken rechtstreeks kennis met uw producten en diensten

De producten zien, aanraken, testen en vergelijken is bijzonder overtuigend om de belangstelling van de bezoeker te wekken en hem een keuze te laten maken. Men kan meteen ontdekken wat uw sterkste troeven zijn en welke producteigenschappen het meest aanspreken. Die kunt u dan in de verf zetten en zo uw prospects volledig overtuigen.

U kan synergiën ontwikkelen met andere exposanten

De EDUC Days bieden ook dé gelegenheid om nieuwe partnerships te sluiten met andere instellingen, verenigingen, organisaties en ondernemingen. Op die manier kan u met een nieuwe partner een win-win situatie creëren.

U profiteert van een aanzienlijk multiplicatoreffect

Op de beurs worden contacten gelegd voor een aankoop waarbij een heel educatief team betrokken is. De keuze komt ten goede van alle leerlingen van meerdere klassen, en zelfs voor de uitrusting van een volledige school. Het duidelijke multiplicatoreffect is heel goed merkbaar en efficiënt.

U ontmoet kwaliteitsvolle bezoekers

Het groot aantal gevarieerde bezoekers van de EDUC days weten exact wat er nodig is in onderwijs en opvoeding. Ze kunnen daar alles vinden wat ze nodig hebben om kwaliteit te garanderen. Ze doen er bovendien een massa nieuwe ideeën op en ontdekken er de meest verrassende pedagogische nieuwigheden.

U verhoogt de toegevoegde waarde en de naambekendheid van uw bedrijf

Op deze beurs wordt alles in het werk gesteld om u te laten genieten van een optimale zichtbaarheid. Belangrijk is dat u al vooraf uw openbaar profiel op onze website kan tonen. Deze nieuwe mogelijkheid geeft aan toekomstige bezoekers de kans om zich reeds vóór de beurs maximaal voor te bereiden. Ze kunnen selecteren en nagaan welke exposanten, producten en diensten hen interesseren.

Op die manier kunt u meegenieten van de naambekendheid en de goede reputatie van de EDUC Days.

U wil graag exposant worden, maar u hebt nog een vraag?