• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Hot news > Kom naar de EDUC Days met onze Shuttle-dienst!

Kom naar de EDUC Days met onze Shuttle-dienst! Samen met KEOLIS organiseren we een shuttle-dienst vanuit alle provincies in België.

U kan opstappen op welbepaalde vertrekpunten. De shuttle rijdt tot aan de voordeur van de EDUC Days (Brussels Expo/Paleis 3) en terug. Iedereen die met de shuttle komt krijgt gratis toegang tot de EDUC Days! Jawel, service tot aan de deur en terug.

Reserveer uw zitje en dat van uw collega’s via deze link »