Registreer en word standhouder op de EDUC Beurs

Wilt u standhouder worden op de EDUC beurs? Gelieve dan dit formulier in te vullen. U zal een automatische e-mail ontvangen met uw inloggegevens en een link om je in te loggen. Nadat wij dit voor u valideren, krijgt u toegang tot uw beveiligde pagina met alle tools voor het aanvragen van offertes, het maken van bestellingen, enz.

Administratief profiel

Contactinformatie van het bedrijf dat alle juridische documenten zal ontvangen.
Algemene informatie
Btw- en contactinformatie
Administratieve contactpersoon: contactpersoon die uw stand zal beheren

Toepassing van de algemene verordening gegevensbescherming

Over uw vertrouwelijke informatie

Door dit formulier te valideren, begrijpt u dat de persoonlijke gegevens die in dit formulier zijn ingevoerd en uw IP-adres kunnen worden gebruikt om contact met u op te nemen in het kader van uw legitieme belang, zoals informatie over uw bestelling.

U kunt te allen tijde verzoeken om elk contact of vertrouwelijke gegevens over u in onze database te verwijderen. Er moet echter worden opgemerkt dat de Belgische wetgeving ons verplicht om een deel van deze informatie voor juridische of boekhoudkundige doeleinden te bewaren.

De gegevens worden opgeslagen op onze servers in Frankrijk en worden verwerkt door het bedrijf « People & Places » in België. Geen persoonlijke informatie zal met derden worden gedeeld, tenzij expliciet anders vermeld.