• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Aan de slag met KaMOShibai
KaMOShibai: verteltheater voor kleuters rond duurzame thema’s

Een interactieve workshop

"KaMOShibaiverhalen"

De Kamishibai is een verteltheaterkastje waarin grote prenten (A3) kunnen worden geschoven. Op de achterzijde van die prenten staat een verhaal dat de kamishibai-verteller voorleest of vertelt. MOS ontwikkelde Kamishibaiverhalen met een knipoog naar duurzaamheid en op die manier werden de ‘KaMOShibaiverhalen’ geboren. MOS helpt kleuterleid(st)ers op weg met thema’s zoals klimaatopwarming, bodemvervuiling, afval en plastic soup, delen, energieverspilling, voedselkilometers, vergroening,…Alle KaMOShibaiverhalen zijn te vinden op Klascement.

Georganiseerd door:

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.