• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Actie tegen cyberpesten

Eerste hulp bij cyberpesten en hoe je als school preventief te werk kan gaan

Een leerrijke lezing

Inspiratie en preventie

Het internet biedt heel wat kansen voor jongeren. Maar er schuilen helaas ook wat risico’s. Met de opkomst van het internet heeft ook pesten vaak een digitaal randje gekregen.

In deze interactieve lezing geven we je een overzicht en stand van zaken van het fenomeen, geïllustreerd met cijfermateriaal.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.