• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Creactiveren

In deze workshop leer je over het creatief proces en hoe je creativiteit kan stimuleren via speelse tools.

Een interactieve workshop

Laat je creativiteit op volle toeren draaien!

Samen ontdekken en ervaren we het creatief proces (gebaseerd op het boek: ‘Creativiteit? Hoe?Zo!’ van Igor Byttebier). Daarnaast verkennen we enkele speelse tools en methodieken die je niet alleen zullen helpen je eigen creativiteit te ontdekken en optimaal te benutten, maar ook hoe je de creativiteit van je klasgroep kan bevorderen.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.