• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Eerste hulp bij studiekeuze, een samenspel van talent en motivatie

Een juiste studiekeuze die past bij de talenten en passies van de leerling is belangrijk om succesvol hoger onderwijs aan te vangen. Niet elke jongere geeft echter goed inzicht in zijn talenten, mogelijkheden en motivatie.

Een interactieve workshop

Talent en passie gaan hand in hand

Met speelse gesprekstechnieken creëren we een veilige sfeer in de klasgroep en stimuleren we de groep om elkaar een spiegel voor te houden en feedback te geven. Het geeft de leerlingen inzicht in hun talenten en versterkt hun zelfbeeld.

Deze workshop ondersteunt de volgende vakoverschrijdende eindtermen:

• De leerlingen houden rekening met hun interesses en mogelijkheden bij hun studie- of beroepskeuze.
• De leerlingen kunnen reflecteren over hun studie- of beroepskeuze.
Ideaal voor directie, beleidsondersteuners, leerkrachten 3e graad secundair onderwijs en CLB-medewerkers.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.