• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Et si votre animal devenait votre collègue ? Innover pour mieux enseigner

Projets interdisciplinaires dans l’enseignement secondaire (M. Scrève)
Les associations d’enseignants face à l’interdisciplinarité (M. Aertsens).

Une conférence instructive

Et si votre animal devenait votre collègue ? Innover pour mieux enseigner

La zoopédagogie en Belgique ? Pourquoi pas ! Enseigner de manière innovante afin de favoriser l’estime de soi, le contrôle, la motivation scolaire, l’intégration et les comportements civiques.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.