• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Fluitend naar het werk, speelse methoden om het werkplezier te vergroten

Zet in op werkplezier in jouw school. Het zorgt ervoor dat leerkrachten en ondersteunende medewerkers graag naar het werk komen, productiever en creatiever zijn en minder vatbaar voor stress en burn-outs.

Een interactieve workshop

Meer werkplezier

Als directie kan je medewerkers een handje helpen om beter in kaart te brengen wat hen motiveert en om dit ook (durven) uit te spreken tegen de rest van het team. Tijdens de sessie gebruiken we kaarten die op een speelse manier een aanzet geven om met elkaar in gesprek te gaan.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.