• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Gebruik van spel in de klas

In deze workshop doen we je uit de doeken wat de kracht is van spel als vormingsmethode en hoe je er zelf mee aan de slag kan gaan. Er komen verschillende spelvormen aan bod zoals samenwerkingsspelen, simulatiespelen, kaartspelen en gespreksmethodieken. Voor alle leeftijden!

Een interactieve workshop

Al spelend proeven van spel als vormingsmethode

Spelen en leren zijn geen tegengestelden. Integendeel: de combinatie van beiden creëert een krachtige, effectieve leeromgeving. Want spel is interactief, beklijvend, ervaringsgericht en motiverend. De ideale methode om maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken en om het beste uit de leerlingengroep te halen.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.