• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Initiatie borden draaien, diabolo, flowersticks door Circus JOJO

Gedurende 30 minuten worden de basisbeginselen uitgelegd van deze technieken: diabolo, flowerstick, borden draaien. Onbekend is onbemind: neem daarom deel aan deze workshop. Johan is naast sportleraar ook circusdocent en zaakvoerder van Circus JOJO.

Een interactieve workshop

Ontdek Circus Jojo

We gaan in 30 minuten de basis van deze technieken bijbrengen. Er is geen voorkennis nodig. Johan neemt met jullie de didactische stappen door in het aanleerproces. Ook krijgt u een uitleg over de gebruikte materialen. De diabolo “Spinner” en de borden “Extra Strong” worden in België geproduceerd. Deze materialen zijn behalve uitermate geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar ook heel slijtvast. Gebruikt u deze materialen, dan zal u geen problemen zoals gevaarlijke of loskomende diabolo’s . We geven steeds 10 % korting voor scholen en leerkrachten: u gebruikt uw lerarenkaart hiervoor. Vanaf 50 euro wordt uw bestelling zonder transportkosten verstuurd.

Graag tot binnenkort !

Georganiseerd door:

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.