• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Op stap met de MOS-energiekoffer!
Ga met je klas op energieonderzoek in je school!

Een interactieve workshop

de "MOS-Energiekoffer"

Wil je graag samen met je leerlingen het energieverbruik van je school of klas in kaart brengen? Ga dan op stap met de MOS-Energiekoffer. In deze koffer zitten meettoestellen en opdrachten om de verwarming, verlichting, ventilatie en het sluipverbruik te onderzoeken. Tijdens deze workshops leer je hoe de energiekoffer kan gebruiken in je les.

Georganiseerd door:

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.