• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Overzicht

Voor elk wat wils

De drie dagen in november worden gekruid door opleidingen, conferenties, workshops, congressen, debatten. Innovatie, actuele discussiepunten, bijzondere ervaringen, aparte visies en strategieën uit binnen- en buitenland. Die worden niet zomaar geprogrammeerd en geafficheerd door de organisatoren. Het zijn de vakgroepen, de pedagogische instanties en de ondersteunende dienstverleners die de thema’s aandragen, voor een optimale invulling zorgen en praktisch uitwerken voor de EDUC Days. Elke individuele deelnemer kiest een menu op maat. Ook groepen worden verwacht op speciale projectdagen die educatieve onderwerpen uitdiepen en in een breder kader belichten.

Meet and greet op de EDUC Days

Gastprekers en panels belichten de thema’s grondig. Niet minder interessant zijn de informele momenten, om met de specialisten kennis te maken en te discussiëren met collega’s, ook van andere instellingen. De uitwisseling van meningen en ervaringen tussen ervaringsdeskundigen kan erg verrijken. Voor die netwerkmomenten hebben de EDUC Days sfeervolle pedagogische cafés ingericht.

Talloze diensten en producten zijn gericht op het onderwijs. Ook een school kent haar ‘leveranciers’. De EDUC Days selecteerde in de profit en de non-profitsector een boeiend en innovatief aanbod, dat aan de bezoeker zowel een actuele stand van zaken als een toekomstperspectief voorstelt. Door de themadorpen kronkelt een rivier van expertise en inspiratie.

Ontdek onze themadorpen

Jouw eigen conferentie of workshop?

Wil je als organisatie een workshop, conferentie of dergelijke geven? Wij helpen je graag verder.