• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Themadagen

Voor en door de educatieve professional

De EDUC Days stelt maar liefst 7 verschillende themadagen voor aan zijn bezoekers! Dit maakt het interessant voor de bezoeker om binnen zijn of haar interesseveld enkele leerrijke conferenties, interactieve workshops, boeiende opleidingen, en nog zo veel meer bij te wonen. En dat is nog niet alles, deze themadagen worden georganiseerd in samenwerking met onderwijsinstanties, vakverenigingen, pedagogische instellingen en educatieve experts. Zij kennen de nieuwigheden binnen hun expertiseveld en zullen dit maar al te graag overbrengen naar de bezoekers. Hieronder vindt u de 7 themadagen terug die op de EDUC Days zullen doorgaan.

Jouw eigen conferentie of workshop?

Wil je als organisatie een workshop, conferentie of dergelijke geven? Wij helpen je graag verder.