• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Themadagen > Dag van Beweging en Sport

Sport, training, lichaamsbeweging zijn permanent in evolutie. Technieken, disciplines en apparatuur worden geoptimaliseerd. Het aantal sportieve beoefenaars neemt toe en maakt er dankbaar gebruik van. Nieuwe spelvarianten duiken op. Op de EDUC Days worden de nieuwigheden voorgesteld.  Stimulerende projecten staan in de kijker voor sportleraren en de brede groep van directies en educatief personeel, tijdens demonstraties, interactieve workshops en boeiende conferenties.

Het stadsleven impliceert vaak gebrek aan ruimte, zuurstof en oefenkansen. De school kan dit gedeeltelijk compenseren door een gezonde omgeving te creëren en sport en spel optimaal te integreren in het lessenschema. Zo kan ze bijdragen om aan de beweeg- en de fitnorm te voldoen.

Bewegingsarmoede benadeelt wel degelijk onze gezondheid. Permanent op de schoolbanken zitten verhoogt het risico op overgewicht en kan leiden tot allerlei lichamelijke klachten. Welke innovaties kan uw school inspireren?

Deelnemende organisaties

Wandel mee door onze 9 themadorpen