• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Themadorpen

Een breed platform

De EDUC Days richt zich op de gehele onderwijs- en educatiewereld. Met maar liefst 9 themadorpen wordt hier volledig op ingespeeld. De waaier van aanwezige exposanten is niet alleen breed, tevens worden àlle verschillende doelgroepen van educatieve professionals verwelkomd. Zij kunnen er tal van organisaties ontdekken met een aanbod van producten, diensten en activiteiten die zich richten tot het kleuter-, lager en/of secundair onderwijs. Neem hieronder een kijkje en ontdek al onze themadorpen!

U wil graag exposant worden, maar u hebt nog een vraag?