• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Themadorpen > Ondersteuning

In de school loopt alles op wieltjes

Onderwijs- en opvoedingsinstellingen werken samen met leveranciers, ondersteunende gespecialiseerde bedrijven die de vlotte werking mogelijk maken. In dit themadorp maakt u kennis met een rijk aanbod van diensten, van de aanlevering van verbruiksgoederen, over de uitbouw van de infrastructuur, tot uitrusting, inrichting, beheer, onderhoud en veiligheid.

Als besluitvormer in opvoeding en onderwijs kan u kennismaken met de meest diverse aanbieders en dienstverleners. Ze zijn afkomstig uit de volgende sectoren: voeding en drank, bouw, renovatie en inrichting, onderhoud en veiligheid, beheer, administratie, software, multimedia, sanitair, energie. Alles wat uw organisatie kan faciliteren bij elkaar. Uw oplossing voor cameratoezicht, uw gedroomde 3D-printer en waterfontein…