• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Themadorpen > Opleidingen en instellingen

Bijleren en informeren

Het brede onderwijsveld biedt kansen en uitdagingen voor vandaag en morgen. Innoveren, motiveren en herbronnen. Gepassioneerde deskundigen bieden u expertise en inspiratie in de context van levenslang leren. U bent op zoek naar informatie en mogelijkheden en u rekent op een gevarieerd aanbod van boeiende workshops. Dan komt u in dit themadorp aan uw trekken. Zo leert u het rijke aanbod van opleiding, scholing, bijscholing, vorming, training en specialisatie kennen en krijgt uw intrinsieke motivatie een boost.

De perspectieven om te leren, bij te leren en te studeren zijn onbeperkt. Qua studieduur, finaliteit, interesseveld. Ze beroepsgericht of kaderen enkel in uw individuele vervolmaking. Instellingen, hogescholen, universiteiten, organisaties, privéscholen en verenigingen etaleren de meest diverse disciplines, concepten en methodieken, klassiek of alternatief, voor jong en oud. De EDUC Days spelen in op de noden en de thema’s die leven. U participeert alvast aan een hoogstaand programma waarin de link met de praktijk nooit ontbreekt.