• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Themadorpen > Pedagogische spellen en tools

Doordacht en spelenderwijs

Een dorp vol nieuwigheden en trends, spellen, materialen, handboeken, methodes, pedagogische tools, geoptimaliseerd door vakspecialisten en experten in nieuwe systemen. U kan ze uittesten. Een perspectief om uw lessen te optimaliseren en de leerlingen te ondersteunen met efficiënt, kwalitatief hoogstaand materiaal, te gebruiken in de context van klas of zelfstudie.

Leerinhouden worden pas maximaal verwerkt door het hanteren van een aangepaste strategie. Het schoolboek blijft een vaste waarde, maar de wereld van het didactisch materiaal is volop in beweging. Zo zijn er de digitale leermiddelen en het educatief speelgoed, die de leerlingen sterk aanspreken en betrekken bij het leerproces. Hun ontwikkeling wordt dan gestimuleerd op alle niveaus, van crèche tot hoger onderwijs. U zal alleszins in dit themadorp veel inspiratie opdoen.