• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Themadorpen > Schooluitstappen

Samen erop uit

Reizen en excursies versterken de cohesie in de groep en zorgen voor nieuwe ervaringen en persoonlijke ontplooiing. Wil u kennismaken met de ruime edutainment-mogelijkheden, aangeboden door vervoersmaatschappijen, hotels, reisorganisatoren, culturele en sportieve organisaties? U vindt wel een initiatief dat perfect past in de eindtermen en ontwikkelingsdoelen en dat erg geschikt is voor uw klasgroep.

Toeristisch, recreatief, cultureel. De klassiekers zijn bekend: een bezoek aan een museum, tentoonstelling, theatervoorstelling of leerboerderij, bosklassen, sneeuwklassen, zeeklassen. Reizen met een binnenlandse of buitenlandse bestemming. Ze hebben alleszins een feestelijk karakter en uw leerlingen kijken ernaar uit. Maar misschien vindt u in dit themadorp wel iets heel origineels, dat bijleren, groepsvorming en ontspanning combineert. Tal van organisaties kunnen u helpen.