• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Themadorpen > Specifieke noden en hulpmiddelen

Iedereen telt mee

U hebt niet op het M-decreet gewacht, om te beseffen dat leerlingen met een beperking bijzondere aandacht verdienen. Voor de ondersteuning bij de ontwikkeling van hun leerproces worden hulpmiddelen en diensten aangereikt, die hun integratie in het reguliere onderwijslandschap mogelijk maken. Het arsenaal van specifiek didactisch materieel is volop in beweging dankzij talloze innovaties. U kan ze in dit themadorp ontdekken.

U zal er grasduinen in het aanbod van gespecialiseerde firma’s, die zorgen voor technische apparatuur, middelen die studiemateriaal omzetten of aanpassen en digitale media om online-onderwijs te faciliteren. Bij auditieve handicaps zijn doventolken onmisbaar. Dankzij demonstraties maakt u kennis met de talloze nieuwigheden. Experten hebben altijd wel een oplossing.