• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Themadorpen > ICT, ICTO, technologie

Informatici en techneuten wijzen de weg

U kan niet meer naast de digitale onderwijstechnologie: multimedia, nieuwe leerstrategieën, online en blended learning, hoogtechnologische instructieruimtes. Over de waarde van het instrumentarium zijn pedagogen het eens, op voorwaarde dat het sterk geïntegreerd wordt in het leerproces en dat het gepersonaliseerd wordt, op maat van de leerling. Hoe kan u het enthousiasme van jongeren in goede banen leiden?

Misschien bent u wel op zoek naar next generation, online learning, blended learning en learning spaces. Het technologiedorp stelt software en hardware voor, multimedia, integraal equipment voor instructieruimtes, methodes voor online-interactie tussen docent en student. Uw school hoeft niet de weg van de science fiction op te gaan maar een selectie-op-maat kan u helpen bij de eigentijdse digitale ontwikkeling, op school en op het professionele werkveld.